Ingyenes ruhaosztás rászoruló családoknak

Amit az ingyenes ruhaosztásokról tudni érdemes

Egyesületünk 2021-ben kezdte el ingyenes ruhaosztások szervezését, melyen főként lakossági felajánlásokból származó ruhák, cipők, táskák, gyermekholmik, játékok és kisebb lakberendezési tárgyak, konyhai eszközök találtak új gazdára. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy sajnos erre a tevékenységünkre egyre nagyobb az igény, mivel nem csak rászoruló családoknak nyújtunk segítséget, időseknek, egyedül élőknek, gyermekes családoknak egyaránt támogatást jelent, hogy szép állapotú ruhákhoz juthatnak hozzá.

Az osztásokra havi rendszerességgel szoktunk sort keríteni az inárcsi Zrumeczky Dezső Művelődési Ház nagytermében (szombatonként 9-12 óra között), mely nagy örömünkre meg szokott telni felajánlott holmikkal és látogatókkal egyaránt. Nem csak helybéliek jönnek el, környező településeken is híre ment ennek a lehetőségnek és akik csak tehetik, élnek vele. Nagyszerű dolognak tartjuk, hogy sok család ajánl fel szép állapotú kinőtt, megunt ruhákat, játékokat, kisebb használati cikkeket mások megsegítésére, mert sajnos egyre nő azon személyek és családok száma, ahol bizony gondot okoz megvenni az újat, lecserélni a régit, a kopottat egy használható állapotúra. Éppen ezért szeretnénk, ha a rászoruló családok megsegítésére  érzett elkötelezettség jegyében a jövőben is folytathatnánk tovább ezt a szokássá vált tevékenységet, melyhez folyamatosan keresünk támogatókat. Ha Ön is úgy érzi, hogy támogatna minket egy-egy felajánlással, mi segítünk célba juttatni adományát, keressen minket bizalommal! Elérhetőségek ITT!

2024-es évben tervezett ingyenes ruhaosztások időpontjai: február 3., március 9., április 13., május 11. (Családi Napon a táborunkban), augusztus 24., szeptember 14., október 12., november 9.

Wordpress Photo Gallery