Karácsonyi Ünnepség

December 21-én került sor az Inárcsi Nagycsaládosok Szeretet Egyesületének karácsonyi ünnepségére. Népes létszámú egyesületünk tagjaiból közel kétszáz fő vett részt az év záró ünnepségén.

 A felnőttek számára meghitt beszélgetésekből állt a délután sütizés mellett, miközben a gyermekek kézműves foglalkozással foglalták el magukat. Szép ajándékok, díszes mézeskalács figurák, kedves, flitteres üdvözlő lapok születtek a szorgos kezek között ajándék gyanánt a közelgő ünnepre.

A hangulatért színvonalas műsor keretében a Jerzsele család felelt, akik zenei produkciójukkal megalapozták az ünnepi légkört, miután közismert karácsonyi dalok csendültek fel előadásukban.

Miután a kisebbek elkészültek alkotásaikkal, Szivák-Tóth Viktor és csapata várta őket a gyerekekre hangolt szituációs játékokkal, színjátszó foglalkozással, ami igen nagy népszerűségnek örvendett a fiatalok körében.

Az esemény fénypontja természetesen az ajándék volt, amit kicsik és nagyobbak egyaránt izgatottan vártak. 85 csomag került kiosztásra, és az arcokon csillogó mosoly, öröm volt cserébe a mi ajándékunk. Támogatóink révén a felnőttek sem távoztak üres kézzel, élelmiszer és Dr. Oetker csomaggal térhetett haza minden család.

Az együtt töltött idő összehoz minket, célunk egymás kölcsönös segítése, valamint a többgyermekes családok támogatása, melynek megvalósításához minden ilyen alkalommal sikerül kicsit közelebb kerülni. Köszönjük azon cégek, vállalkozók, magánszemélyek segítségét, akikkel ezek a célok a 2019-es éveben megvalósulhattak és támogatták Egyesületünk munkáját, rendezvényeinket. Reméljük, a 2020-as esztendőben is számíthatunk megtisztelő segítségükre!

Egyesületünk ez úton is sikeres, boldog új esztendőt kíván mindenkinek!

<?php echo do_shortcode(‘

‘) ?>