Társadalmi munka, egyesületünk mozgatórugója

Egyesületünk valamennyi eseménye, programja és egyáltalán egész éves munkássága az egyesületi tagok áldozatos, odaszánt önkéntes munkája révén valósulhat meg. Célkitűzéseink között szerepel a nagycsaládosok érdekeinek képviselete és érvényesítése, közösségé formálása, rászorulók támogatása az év minden szakában, valamint olyan programok szervezése, lebonyolítása, melyek a családok és a helyi közösség javát szolgálják, legyen szó családi napról, gyermektáborról, adománygyűjtésről vagy a településünk érdekeit szolgáló részvállalásról. Ez az Egyesület mozgatórugója, melynek gyümölcse az a sok vidám perc, amit együtt tölthetünk, hiszen a munka is válhat egyfajta közösségformáló erővé. Nem beszélve rendezvényeinkről, amiken csapatokba verődve, vidáman szórakoznak a gyermekek, miközben a felnőttek végzik önként vállalt feladatukat, majd családtagjaikkal részt vesznek a rendezvény kínálta programokon.

De nem csak egyesületi tagok munkájából építkezünk, több nagylelkű támogatónk segít minket anyagi vagy tárgyi adománnyal, de akár munka terén felajánlott segítséggel is, melyek nagyban hozzájárulnak terveink megvalósításához. Közhasznú egyesület révén évről-évre a középiskolások számára előírt kötelező közösségi munka kapcsán is kapunk segítséget fiatal diákoktól, akik nem csak fáradságos kötelességet látnak ebben, de feledhetetlen élményekkel gazdagodnak gyermektáboroztatásunk alatt, hosszú időre szóló barátságok alakulnak ki és megismerhetnek egy összetartó, mozgalmas életet élő és  értéket képviselő közösséget.

Tekintse meg oldalunkon rendezvényeinket, melyek jól tükrözik munkásságunkat! Amennyiben szeretne támogatni minket bármilyen formában, vegye fel velünk a kapcsolatot, minden megkeresésnek örülünk és szeretettel fogadunk! Elérhetőségeinket a „Kapcsolat” fülre kattintva találja.